Ny modell for UKM Asker i 2020!

Nå er det bare 2 måneder igjen til Røyken, Hurum og Asker skal slå seg sammen til en kommune, som blir Asker.Det blir derfor et felles UKM-program , planlegging med unge arrangører fra ulike steder og ikke minst felles påmelding

Nå er det bare 2 måneder igjen til Røyken, Hurum og Asker skal slå seg sammen til en kommune, som blir Asker.Det blir derfor et felles UKM-program , planlegging med unge arrangører fra ulike steder og ikke minst felles påmelding for alle ungdommer i nye Asker. Her er litt info om UKM Asker 2020:

Ansvarlig for UKM blir Ungkultur Asker, som er kommunens kultur-og fritidstilbud til ungdommer. Vår hovedavdeling ligger på Radar i Asker kulturhus og voksenansvarlig for UKM blir Inger Marthe Selsaas som jobber der. Vi håper at vi fortsatt kan samarbeide godt med kulturskolen og elevene derfra, som har hatt ansvaret for UKM i Røyken og Hurum. Ungdomsansvarlige blir Mia Aasgaard og Kristian Halle.

UKM Asker 2020 deles i 2 mønstringer (vi regner med å ha 300 deltagere!):

Lørdag 14. mars : Musikk, Spill og Cosplay i Asker kulturhus ( denne mønstringen er for alle musikkinnslag, spillinteresert ungdom og ungdom som intereserer seg for cosplay. Her blir det bl.a spillturneringer, brettspill, cosplay catwalk og skit (show)

Lørdag 21.mars: Dans, Teater, Kunst og Film i Sekkefabrikken, Slemmestad (denne mønstringen er for alle danseinnslag inkl. dansebattle, andre sceniske innslag som teater, stand-up. litteratur og nysirkus. I tillegg er dette også arenaen for visuell kunst og film/animasjon, med utstilling, filmvisning og workshop)

UKM er i stor grad ungdomsstyrt , så det er også mulig å delta som arrangør, konferansier, scenearbeider eller være med i UKM Media som har kameraproduksjon, foto og nyhetssaker i forbindelse med mønstringene. Ta kontakt med oss hvis dere lurer på noe!