Snart er fristen for påmelding over! + litt om UA-workshop i vinterferien og gjennomførte Animasjonskurs

Nå er det ikke lenge til påmeldingsfristen går ut! Vi har ca 250 deltagere påmeldt til UKM Asker allerede og flere skal det bli.

Nå er det ikke lenge til påmeldingsfristen går ut! Vi har ca 250 deltagere påmeldt til UKM Asker allerede og flere skal det bli. Dette blir så gøy! (og trangt, ihvertfall på Sekkefabrikken) Husk at det går ann å melde seg på begge mønstringene til UKM Asker i år, uansett hvor du bor. 14.mars blir det spillturneringer, cosplay og musikkinnslag i Asker kulturhus, mens 21.mars blir det kunstutstilling, dans, teater, litteratur og film på Sekkefabrikken.

Vi har gjennomført 2 av 3 gratis animasjonskurs for ungdom i Asker. Alle har vært fullbooka og populære, og det siste kurset er i Tofte på ungdomsklubben mandag 03.mars kl.14.30. Der er det fortsatt plasser!

I vinterferiehelgen 21-22.feb hadde vi arbeidshelg for unge arrangører, og da fikk vi planlagt en hel del, bla hvor alt skal plasseres i lokalene, hvem som skal jobbe med hva,sosialt program og dekorplaner 🙂