Multitask-Multitalent

Da jeg snakket med Anne fredag før mønstringen hadde hun ikke mye annet å fortelle enn om en rolig, men hyggelig kveld. Hun var alt ferdig med lydprøver, hadde ikke noen oppgaver på media, og satt egentlig og surret bort tiden.

«Jeg bør jo kanskje begynne å jobbe med hva jeg skal si på scenen i morgen, men alle deltakerne dro før jeg fikk snakket med dem, så kommer liksom ikke så langt i dag» lo hun og vendte seg tilbake til macen.

 

Selve mønstringsdagen var derimot en mer hektisk dag. Da var det ikke bare én, men hele tre jobber som skulle sjongleres. Først ut var konferansierjobben. Etter å ha sminket seg og krøllet håret på gulvet Radars felles do begynte jakten på deltakerne. Det er nemlig ikke bare-bare å få tak i de man skal ha tak i på UKM, noe Anne var sikker på at de fleste arrangørene kunne kjenne seg igjen i. «Det vanskeligste er kanskje dansegruppene, for de er så sykt mange, og de fleste er med i mer enn én gruppe».

 

 

Med penn og papir i den ene hånden, kamera over skulderen og to mellombarer i baklomma var neste gang Anne hadde tid til å prate i en lett jogg på vei til dagens første forestilling. I den andre hånden holdt hun telefonen. Den brukte hun nemlig til å «vlogge» på Asker UKM sin instagramkonto.

 

Noen selfier, masse applaus og et heidundrende show senere var dagens konferansierarbeid over. Litt svett og sliten fortalte Anne at «det er litt stress av og til, så jeg har egentlig ikke rukket å spise noe, og nå må jeg opp og skifte, igjen, men vi sees senere da!»

Resten av dagen besto mest av venting backstage og spilling med bandet LAMA, men etter å ha kommet videre med både media, musikk OG som konferansier var hun kjempegira på å gjøre det igjen på fylkesmønstringen 12.-14. april!