UA-workshop 22-23.feb og Cosplay konkurranser

Unge arrangører fra Røyken Helgen 22-23.februar kl.

Helgen 22-23.februar kl.11-16 (slutten av vinterferien for gamle Asker og begynnelsen av vinterferien for gamle Røyken og Hurum) blir det jobbehelg for arrangører, media og konferansierer. Alle som er påmeldt i disse kategoriene er invitert til å delta, men det er kun obligatorisk for UA-styret (de unge arrangørene som møtes jevnlig og som planlegger alt på UKM Asker). Dette blir både en morsom, sosial, produktiv, lærerik og tullete helg. Lørdagen blir på Radar i Asker kulturhus og søndagen blir i kulturskolens lokaler som ligger vegg i vegg med Sekkefabrikken i Slemmestad. Ta kontakt med oss hvis du har lyst til å bli med!

Cosplay-dagen 14.mars i Asker kulturhus kommer til å inneholde litt av hvert, men først og fremst blir det 2 konkurranser for deltagerne:

1.Cosplay Catwalk (hvor deltagerene blir vurdert utifra kostyme og innlevelse av karakter)

2.Cosplay performance (et innøvd show eller koreografi fremført alene eller i gruppe)

Presiser gjerne i feltet «beskrivelse» hvilken konkurranse du vil delta i når du registrerer deg som deltager. Det blir premier og videresending av topp 3 i hver kategori. I tillegg til dette blir det bla Maid kafe, tegnevegg, brettspillbord, mulighet for salg av egenprodusert kunst&håndverk og cosplay-scene med diverse program i vestibylen.

Maid Crew
Maid crew som hadde kafeen på UKM Asker 2019