Over 200 deltagere!!!

Oj oj oj-UKM Asker 2020 kommer til å bli stort! Nå er det ca.220 ungdommer i alderen 10-20 som er meldt på UKM Asker, og enda er det 2 uker igjen til fristen for å melde seg på går ut!

Oj oj oj-UKM Asker 2020 kommer til å bli stort!

Nå er det ca.220 ungdommer i alderen 10-20 som er meldt på UKM Asker, og enda er det 2 uker igjen til fristen for å melde seg på går ut! Der vi har flest plasser igjen å fylle er de ekstra turneringene og konkurransene:

Minecraft (creative mode), FIFA, Bordtennis, Cosplay catwalk, Catwalk performance og Dansebattle. I disse sjangrene blir det eksperter/dommere som vurderer , og det blir premier til topp 3 i hver konkurranse i tillegg til videresending til fylkesmønstringen i Akershus. Alle spillturneringene registreres som kategorien «DATASPILL», og så må type spill spesifiseres under «beskrivelse». De som skal delta i cosplay-kåring eller dansebattle må også spesifisere dette under «beskrivelse», når de melder seg på i kategoriene «COSPLAY» eller «DANS».

Vi gleder oss veldig til lørdag 14.mars og 21.mars da vi har ukm-mønstringene! De unge arrangørene planlegger alt som skal skje av sosialt for deltagerne før og under UKM. Hold av fredagskvelden før mønstringene, for da er det warm-up kveld med bla tekniske prøver, info, pizza og kahoot for deltagere.