Høsten 2020

Heisann dere ukm`ere der ute! Lenge siden sist..

Heisann dere ukm`ere der ute! Lenge siden sist..

UKM 2020 fikk desverre en brå avslutning pga covid-19, som fremdeles preger hverdagen vår. Vi er usikre på hvordan UKM Asker skal arrangeres i 2021, men vi håper å få til noe aktivitet slik at ungdom fortsatt kan møtes , lære noe og vise frem sine skills og interesser på tvers av kultursjangre.

Vi starter nå sesongen med oppstart av unge arrangører og med høstens store musikalske høydepunkt i ny drakt: Askerfestivalen #83. Påmeldingen til å delta i denne musikkproduksjonen som ender i en digital konsert er fortsatt åpen!

For de som er interesert i dans og særlig hip hop arrangeres det (istedenfor BattleOFF dansebattle) en workshop helg med fokus på koreografi. Stas for de som har lyst til å prøve seg på det. Meld dere på Choreo creation!

I desember håper vi å få til et julemarked/utstilling/messe hvor ungdom som lager kreative og/eller fine bruksting kan stille ut og selge. Sted og tidspunkt for dette kommer vi med mer info om.

Vi kommer til å invitere noen ungdommer til å delta på en UKM Camp i mars 2021. Den kommer til å ha begrenset antall plasser pga smittevernshensyn. Mer info om dette vil komme.

Kontakt oss gjerne hvis du lurer på noe, har en god ide eller vil at vi skal lage noe som du kan delta på!