UKM Asker 2021

Litt hele året Heisann og beklager at dere ikke har hørt noe fra oss på en stund! Det er ikke så lett å planlegge UKM under en pandemi med restriksjoner som endrer seg hele tiden.MEN; Vi har noen planer for UKM

Litt hele året

Heisann og beklager at dere ikke har hørt noe fra oss på en stund! Det er ikke så lett å planlegge UKM under en pandemi med restriksjoner som endrer seg hele tiden.MEN; Vi har noen planer for UKM Asker 2021, og sånn kort oppsummert så blir det mest aktivitet i mindre grupper spredd utover hele året. Fordi vi synes det er hyggelig at ungdom kan møtes og være kreative sammen.


1.Det blir en digital mønstring i slutten av mars. Her kan ungdom vise seg frem i beste sendetid! Påmeldingen åpner 15.februar her på nettsiden og det blir plass til ca 20 innslag som skal forhåndsinnspilles inn på radar scene (17,18,19,24 og 25.mars) og sendes som livestream lørdag 27.mars. I tillegg til de som plukkes ut til innspilling vil det være mulig å delta med å sende inn egne videoer og bilder, som blir vist som en del av livestreamen. Aldersgrense for å delta: 10-20 år.


2. Vi kommer til å tilby mange ulike gratis workshops for ungdom i alderen 10-20 utover hele året, spredd rundt omkring i Asker. Vi starter opp med workshops i april.Det vil være plass til ca.10 stk på hvert kurs som kan være alt fra nysirkus, keramikk, friluftstur, dans, masterchef, tekstskriving, 3d-print, musikkproduksjon, yoga, dungeons& dragons for nybegynnere etc.
Så da er det bare å følge med fremover så skal vi oppdatere både nettsider og facebookeventer fortløpende.