Gratis workshops og kurs våren 2021

Vi setter opp masse kurs og workshops for ungdom i Asker denne våren/sommeren! Vi håper at kursene kan tilby morsomme og lærerike...

Vi setter opp masse kurs og workshops for ungdom i Asker denne våren/sommeren! Vi håper at kursene kan tilby morsomme og lærerike møteplasser for ungdom med samme interesser. Her kan ungdom både melde seg på noe de kan fra før eller noe de har lyst til å prøve ut. Mange av instruktørene er også unge folk som tidligere har deltatt på UKM. Flere kurs kan komme utover sommeren og høsten, så hvis noen ønsker seg noe spesifikt der de bor, så send oss en melding!

Selv om smittesituasjonen fortsatt er litt usikker så krysser vi fingrene for at det er mulig å møtes fysisk i grupper på 10stk, og de første starter allerede i uke 17. Følg med på facebooksiden til UKM Asker, eventene legges ut der fortløpende med sted og dato. Alle kursene er gratis, for de mellom 10-20 år fra Asker. De blir satt opp på ulike steder i kommunen og det er førstemann til mølla pga begrenset plass. Kursene arrangeres med forbehold om at smittesituasjonen tillater det, så det er mulig at noen av dem blir utsatt eller avlyst. Påmeldingen skjer via melding til UKM Asker eller mail til iselsaas@asker.kommune.no