Link til digital mønstring

Den digitale mønstringen til UKM Asker 2021 ble gjennomført før påsken midt under ny nedstengning og vi synes at den ble superbra.

Den digitale mønstringen til UKM Asker 2021 ble gjennomført før påsken midt under ny nedstengning og vi synes at den ble superbra. Det var superstas å få spille inn de mange flinke deltagerne fra hele Asker, og vi fikk også innsendt noen bidrag. Streamen hadde campingtema, flere ungdommer var involvert i planlegging og flerkameraproduksjonen og vi fikk også lagt inn påskequiz med premier. Forholdene tatt i betraktning var det kult å bare få gjennomført noe som kunne vises, og at det i tillegg skulle bli SÅ bra var skikkelig gøy. Streamen ligger ute på Ungkultur Asker sin youtube-kanal, i tillegg ligger den ute på facebooksiden til UKM Asker. Dersom noen av deltagerne vil ha innslaget sitt (videoklipp) , send oss en melding!