Høsten er igang!

Norge har åpnet igjen og vi ser frem mot mye UKM-aktivitet og mønstring i 2022! Denne høsten har vi allerede planlagt endel aktivitet, kurs og arrangementer for ungdom i Asker. Mye av det legges ut i sosiale medier som facebook ,instagram,

Norge har åpnet igjen og vi ser frem mot mye UKM-aktivitet og mønstring i 2022!

Denne høsten har vi allerede planlagt endel aktivitet, kurs og arrangementer for ungdom i Asker.

Mye av det legges ut i sosiale medier som facebook ,instagram, på hvaskjeriasker.no eller henges opp som plakater på ungdomsklubbene og ungdomskoler i Asker. Kurs har ofte påmelding via deltager.no. Det er både Ungkultur Asker ( kommunens kultur-og fritidstilbud for ungdom) og Radar Event (frivillig ungdomsorgansiasjon) som står bak alt UKM Asker gjør.

Det blir feks. FIFA-kurs, keramikk, nattfotografering, pedalworkshop, Cosplay, LAN, redesign, julemarked, Askerfestival med innspilling, bordtennisturnering, dansebattle, D&D og UA-møter.