vis kart

Lør 08. feb kl. 17 21

UKM Bamble

SENTRUMSGÅRDEN

les mer

Ingen blir videresendt

UKM-fylkesfestivalen i Telemark er avlyst på grunn av koronasituasjonen.

Det er med stor beklagelse vi må melde at UKM-fylkesfestivalen er avlyst på grunn av koronasituasjonen. Dette er basert på avgjørelse fra fylkesledelsen og generelle instrukser gitt av myndighetene. UKM Norge vil, i samarbeid med fylkene, fortløpende jobbe for en fremtidig løsning. Mer informasjon om dette får dere så snart man har landet en konklusjon.

Les mer på:
Fylkesfestival Telemark Fylkesfestivalen i Vestfold

Påmeldingen har startet! Ungdom fra 13 – 20 år kan delta med alle slags kulturuttrykk, både på scene og i utstilling, det er bare fantasien som setter grenser. Påmeldingen gjøres på UKM.no. UKM-lokalmønstring Bamble er 8. februar 2020 kl. 17:00
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Påmeldingen har startet! Ungdom fra 13 – 20 år kan delta med alle slags kulturuttrykk, både på scene og i utstilling, det er bare fantasien som setter grenser. Påmeldingen gjøres på UKM.no.

UKM-lokalmønstring Bamble er 8. februar 2020 kl. 17:00

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer