Hvem kan melde seg på UKM 2021?

Svar: ALLE og ALT! Det er ingen begrensninger på hvem eller hva som kan melde seg på UKM i Bærum 20. mars 2021.

Svar: ALLE og ALT!

Det er ingen begrensninger på hvem eller hva som kan melde seg på UKM i Bærum 20. mars 2021. Enten om du spiller musikk, danser, driver med standup, har laget et flott maleri, liker å plystre, kan et kult partytriks, gjør et kult triks på BMX, ikke vet vi hva du kan, men det vil vi gjerne se på UKM!

Siden UKM blir heldigitalt gir det oss mange muligheter til å vise frem alle bidragene på selve mønstringsdagen 20. mars. Her er planen vår: Vi filmer UKM som en live TV-sending der noen av innslagene deltar på scenen på Arena Bekkestua. Noen av innslagene viser frem sitt bidrag her. Andre kan lage en egen film av sitt bidrag og sende inn til oss. Filmen blir da lagt inn som innslag i løpet av sendingen. Synes du det ert vanskelig å lage egen film kan vi hjelpe deg med det.


Når du har bestemt deg for å melde deg på er det bare å skrive i påmeldingen om du ønsker å delta på scenen eller om du vil ha et innslag som en film i løpet av sendingen. Lett som bare det!

Sitter du igjen med masse spørsmål? Ta kontakt med oss!