Hva skjer med kunstbidragene under UKM-Live?

Siden UKM i Bærum må gjennomføres på en annerledes måte enn vi er vandt til må vi se litt nytt på hvordan alle bidragene blir...

Siden UKM i Bærum må gjennomføres på en annerledes måte enn vi er vandt til må vi se litt nytt på hvordan alle bidragene blir vist frem.

Utstillingen i Bærum har vært en viktig den av UKM å fronte og vi kommer til å fortsette med det til tross for at hele UKM dagen blir digital. Vi ser på det som en enda bedre mulighet til å vise frem alle kunstverkene til så mange som mulig.

Alle som melder seg på med kunst leverer som vanlig inn verket til oss noen dager før innspillingen. Vi lager en digital utstilling som er tilgjengelig på lik linje med de andre bidragene der kunstnerne får muligheten til å si noe om verkene sine.

Tenker du å melde deg på med et kunstverk tar vi kontakt med deg for å legge best mulig tilrette for at ditt verk blir vist frem på UKM 2021.

Og husk – ALT er lov!