vis kart

Lør 08. feb kl. 13:00 17:30

Bindal og Sømna

TERRÅK SKOLE

UKM 2020 for Bindal og Sømna Ung Kultur Møtes foregår på Terråk skole lørdag 8. februar kl 1300, med kunstutstilling og forestilling på scenen.  Som vanlig samarbeider Bindal med Sømna om en felles mønstring, og vi inviterer ungdommene til å møtes fredag kveld den 7. februar kl 1800 for sceneprøver og sosialt samvær. Denne gangen vil vi ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

UKM 2020 for Bindal og Sømna

Ung Kultur Møtes foregår på Terråk skole lørdag 8. februar kl 1300, med kunstutstilling og forestilling på scenen.  Som vanlig samarbeider Bindal med Sømna om en felles mønstring, og vi inviterer ungdommene til å møtes fredag kveld den 7. februar kl 1800 for sceneprøver og sosialt samvær.

Denne gangen vil vi holde konserten i amfiet på Terråk skole. I foajeen blir det kafé og kunstutstilling.

Det blir mulighet for overnatting på Bindal frivilligsentral (Doktorgården) for de som kommer fra Sømna. Ta kontakt for mer informasjon.
Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen. Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

 

 

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer