TUSEN TAKK TIL ALLE SOM VAR MED PÅ UKM 2020

UKM 2020 ble igjen stor suksess i Birkenes med mange og flotte innslag, både fotografier, tegninger, malerier, skulpturelle ting, sang, musikk og dans! I løpet av noen dager nå vil alle deltakere motta en e-post med tilbakemelding fra fagpanelene samt noen

UKM 2020 ble igjen stor suksess i Birkenes med mange og flotte innslag, både fotografier, tegninger, malerier, skulpturelle ting, sang, musikk og dans!

I løpet av noen dager nå vil alle deltakere motta en e-post med tilbakemelding fra fagpanelene samt noen bilder. Vi har alltid tidligere sendt ut pr.post, men i vår digitale verden sendes alt nå på e-post. Er det noen som ønsker bildene i høyere oppløsning er det bare å gi beskjed, send da gjerne en mail til : bjørn.vidar.lie@birkenes.kommune.no

Husk å hente bildene deres på biblioteket i løpet av mars! (Gjelder ikke de som gikk videre til fylkesmønstringen i Arendal.

Vi håper alle blir med igjen i 2021!