MELDING TIL DE SOM ER GÅTT VIDERE TIL FYLKESFESTIVALEN I ARENDAL

Fylkesfestivalen er i Arendal kulturhus 28.mars. Når det gjelder transport må dere ordne dette selv.

Fylkesfestivalen er i Arendal kulturhus 28.mars. Når det gjelder transport må dere ordne dette selv. Vi går ut fra at foreldre og foresatte gjerne blir med dere, både for å se på sceneforestillinger og kunstutstillingen. Vi kan virkelig anbefale det – det er en flott opplevelse å se hva unge fra ulike kommuner kan!

Dere vil få informasjon direkte fra fylket, men her er litt foreløpig info:

Sceneinnslagene:

Arrangøren ordner alt av backline, men personlig utstyr som gitarer bringer dere med selv. De som synger får tilbud om å synge med husband, og det vil helt sikkert bli en god opplevelse. Det kan være noen av dere blir satt opp med teknisk prøve på fredagen og dere må da ordne transport selv.

Utstilling:

Utstillingen blir i det profesjonelle galleriet ARTendal på torvet i Arendal. Kunsten deres er allerede sendt til fylket og blir utstilt her. Dere bør være på utstillingsåpningen som er lørdag 28.mars kl 12.

OBS! Det er viktig at alle deltakere MÅ registrere seg i foajeen i Arendal kulturhus. Der vil dere få utdelt inngangskort og evt. mer informasjon.

KOS DERE I ARENDAL LØRDAG 28.MARS!

Kontaktperson for fylkesmønstringen er Tonje Eikrem Jacobsen 473 81 761. Bruk også gjerne faceboksiden til fylkesfestivalen til spørsmål. De pleier å svare ganske kjapt. (søk UKM i Aust Agder)