Påmeldingsfrist UngArrangør 14.februar

Denne uka har UKM-kaninene vært på skolebesøk på Skånland skole, Ramsund skole, Sandstrand oppvekstsenter, Kongsvik skole og Evenes...

Denne uka har UKM-kaninene vært på skolebesøk på Skånland skole, Ramsund skole, Sandstrand oppvekstsenter, Kongsvik skole og Evenes skole. Mandag 14.februar setter vi kursen mot Grovfjord og Grov skole. Fire UngArrangører og lederne Linn-Eva og Birgitte har vært i sving 🙂

Mandag 14.februar er det påmeldingsfrist hvis du vil være med som UngArrangør.
Nå venter vi bare på at DU skal melde deg på!! Det gjør du på www.ukm.no

Som UngArrangør får du være med på å arrangere UKM. Det er mange oppgaver som skal gjøres, og man kan være alt fra konferansier, rigge scene, henge opp utstillinga, arrangere diskoteket, være i sekretariatet eller mediegruppa og mye mer 🙂

Årets arrangement blir på Kongsvik Kulturhus 25. – 27. mars.