Kunstner-kollektiv

Hver onsdag fram mot UKM kan du holde på med kunst sammen med andre ukm-ere. Gratis. Drop in.

Digger du kunst?
Er du mellom 13 og 20 år?
Vil du bli med på et kunstner-fellesskap i kultur-hjertet til Fredrikstad?
Har du lyst til å bli med på UKM?
Har du kanskje hatt lyst til å bli med over lengre tid, men føler at du ikke har nødvendig utstyr, plass eller folk rundt deg, for å skape kunst?
WE GOT YOU!
Onsdager kl 16-20 treffer du andre kunstnerspirer på UKM Fredrikstads Kunstner-kollektiv!

Lise Marie Leister (lokal kunstner og ung arrangør for UKM Fredrikstad og UKM Østfold) er ansvarlig for kollektivet og er tilgjengelig som rådgiver, instruktør, te-koker og moralsk støtte!
Vi holder på hver onsdag kl. 16.00-20.00 (nesten, se oversikt over datoer i facebook- event https://www.facebook.com/events/2578821432234033/ ) på 9’ern på St. Croix-huset fram til UKM, lørdag 28. mars 2020. Man MÅ ikke møte opp (nesten) hver eneste onsdag, men gjerne si ifra hvis det er en dag du ikke kan, sånn at vi har oversikt!

Tanken bak kunstner-kollektivet er å skape et trygt og godt fellesskap for unge kunstnere og UKMere i Fredrikstad, og gjøre UKM og kunst tilgjengelig for ALLE, uavhengig av, alt, egentlig. Kom som du er! Gjør det du vil (så lenge du ikke er slem eller ødelegger)!

Kollektivet stiller med et begrenset utvalg materialer, så feel free to bring your own stuff! Vi tilbyr trygge oppbevaringmuligheter ved behov.

Lise kan veilede innenfor følgende teknikker (med flere):
– Blyant
– Fargeblyant
– Penn
– Tusj
– Kull
– Kritt
– Vannmaling/akvarell
– Akrylmaling
– Blekk
– Collage (samle gamle magasiner og ta med!)
– Broderi (hvis du ønsker å lære denne teknikken, må du gjøre en egen avtale med Lise ang. materialer m.m.)
– Tekstil (Lise har et begrenset utvalg av div. tekstiler som kan redesignes o.l., evnt. maling på tekstil, som også må avtales med Lise)
Lyst til å prøve en annen teknikk? Slå av en prat med Lise og så ordnes det nok!

I tillegg til nevnte teknikker, hadde det vært kult om alle samarbeidet om å lage en større skulptur/installasjon e.l. til selve UKM! Gjennom kollektivet vil man også ha mulighet til å «lære» litt mer om å ferdigstille kunst til utstilling, evnt. også være med på å montere selve utstillingen for UKM Fredrikstad

Spørsmål?
Ta kontakt via facebook: Humpelbein Art
eller mail: humpelbeinart@hotmail.com

Psst… vi sier ikke nei takk til sponsorer 😉