UKM SpinOff Talentkonkurranse

Meld deg på UKM, gi ut singel og bli festivalartist.

UKM SpinOff Talentkonkurranse


Er du artist mellom 15 og 25 år, og ønsker å spinne videre fra UKMs scener?
Meld deg på ditt lokale UKM– arrangement. Da kan du bli valgt ut som finalist til UKM SpinOff! Dette er Østfolds egen, uavhengige talentkonkurranse for låtskrivere og artister.
 
Vi ser etter musikktalenter i hele Østfold, og har mange attraktive premier: Singelutgivelse, mulighet til å spille på flere festivaler i Østfold og mentorordninger (artistutvikling).

Innspilling, utgivelse og promotering av singel:
Førstepremien er singelinnspilling, utgivelse og promotering av en singel. Singelen blir spilt inn i profesjonelt studio med produsenthjelp. Du får hjelp og veiledning til å gi ut singelen på alle digitale plattformer. Singelen skal promoteres gjennom et profesjonelt promoteringsbyrå.

Live- spilling på festivaler:
UKM Fredrikstad og UKM Østfold har kontakt med flere, store festivaler. Flere av SpinOff- finalistene blir valgt ut til spille på disse festivalene.

Mentorordninger:
Vi har premier i form av mentorordninger. Du kan settes i kontakt med coacher og artistutviklere som kan hjelpe deg videre på din artistkarriere.

Påmelding:
Alle SpinOff- deltakere må melde seg på UKM lokalt, og vil da bli vurdert for en «gullbillett» av det lokale fagpanelet. Da får du en unik mulighet til å gå direkte til SpinOff-finalen på St. Croix-huset i Fredrikstad 9. mai 2020. 
 
Ønsker du ikke å opptre under UKM, må du likevel melde deg på UKM i din lokale kommune via UKMs påmeldingssystem. Der laster du opp låta som video eller Mp3. Så skriver du en kommentar at du ikke ønsker å opptre live, men at du melder deg på UKM SpinOff. En Jury går gjennom og velger ut artister fra disse påmeldingene.
(Er du over 20 år, kan også lokalarrangøren vurdere at du ikke skal opptre på lokal- ukm.)

Ikke utgitt materiale
Kravene for å delta i denne konkurransen er at opptreden må være laget og skrevet av deltageren selv (+ evt samarbeidspartnere). Låten kan heller ikke være utgitt tidligere på noen som helst plattform.

UKM SpinOff er utviklet av UKM Østfold, St.Croix-Huset og UKM Fredrikstad. Det er en videreføring av tidligere års «Jypling- konkurranse».