3 Arenaer – Hele dagen

Biblioteket, Kinoen og St.Croix-huset er årets arenaer. Gjør deg klar for en heldags kjempeopplevelse :-D

Som i fjor, blir UKM Fredrikstad 28.mars en heldags opplevelse for deltakerne. Vi starter tidlig med innsjekk og frokost på Fredrikstad Bibliotek. Første forestilling er for klassiske og akustiske uttrykk, og skjer i Bibliotekets aula. Deretter går vi rett på åpning av Kunstutstilling i Overlyssalen. Neste post blir Fredrikstad kino (nytt i 2020) der påmeldte filmer vises. Siste del av dagen blir mange forstillinger i Store Sal på St.Croix-Huset.

Som du skjønner er alle slags kulturuttrykk velkomne, og vi har laget de beste arenaene for dere alle 😀

Deltakerne får gratis mat og gode opplevelser gjennom hele dagen. Publikum er velkommen på alle stopp.
En heldags- billett koster kr 50,-. Deltakerne går gratis.

Følg med for mer info når det nærmer seg.