Hva er premien?

Noen lurer på hva man kan vinne med å delta i UKM...

Er det noen premie i UKM? Hva kan jeg vinne?

Kort fortalt er det ingen premie eller vinnere i UKM 2021. Vi kan likevel love at du som deltaker får noe fint. Vi kaller det Mer- opplevelser.

Vi legger opp til gratis workshops, treffsteder, aktiviteter og moro utover våren, sommeren og høsten. Da kan du treffe andre som liker det samme som deg. Du skal få muligheten til å utvikle deg og bli bedre på greia di. Sånn sett skal alle deltakerne bli vinnere i 2021.

UKM er ikke en konkurranse. Samtidig tenker mange at det er det, fordi det vanligvis er videresending. I korona-året 2021 er både Fylkes- og Landsfestivalen avlyst, så konkurranse- elementet er helt borte.
Det er vel fint?

I UKM Fredrikstad 2021 blir opplevelsen «der og da». Møteplassen blir det viktigste. Du får en arena der du kan vise fram ditt kulturuttrykk i proffe rammer. Alle arenaene kan du lese mer om på forsiden vår https://ukm.no/fredrikstad/

Innslaget ditt blir filmet av proffe folk. Alle deltakere får en kopi av innslaget sitt, og kan bruke det fritt.
Leverer du foto, kan du få fine prints.
Leverer du film, blir den klargjort for kino-visning.
Alle skal få et håndfast minne fra UKM Fredrikstad 2021.

Hvis du vil, viser vi innslaget ditt i fellestream 24.april. Vi håper på lettelser i restriksjonene, sånn at du kan sitte sammen med de andre deltakerne. Da skal vi ha «live fra» alle stedene i streamen.
(mer om dette kommer senere – når vi vet mer om hva som vil være lov.)

Foto: Pexels: Anna Shvets.