Hva er premien?

Noen lurer på hva man kan vinne med å delta i UKM...

Er det noen premie i UKM? Hva kan jeg vinne?

Kort fortalt er det ingen premie eller vinnere i UKM 2022. Vi kan likevel love at du som deltaker får noe fint. 2. april blir en gave i seg selv, og etter det kommer det Mer- opplevelser.

Vi legger opp til gratis workshops, treffsteder, aktiviteter og moro utover våren, sommeren og høsten. Da kan du treffe andre som liker det samme som deg. Du skal få muligheten til å utvikle deg og bli bedre på greia di. Sånn sett skal alle deltakerne bli vinnere i 2022.

UKM er ikke en konkurranse. Samtidig tenker mange at det er det, fordi det vanligvis er videresending. I 2022 blir det ingen Fylkes-festival. UKM Østfold og Viken inviterer i stedet til mange camps rundt omkring i fylket. Les mer om det her.
Det blir en egen UKM Viken møtes i Fredrikstad

Men Landsfestival i Stjørdal blir det! Første uka i sommerferien skal noen fra Fredrikstad bli trukket ut til å representere Østfold der. Det kommer mer info om Landsfestival på www.ukm.no etter hvert.

På UKM Fredrikstad 2022 blir altså opplevelsen «der og da» i fokus. Møteplassen blir det viktigste. Du får en arena der du kan vise fram ditt kulturuttrykk i proffe rammer. Alle arenaene kan du lese mer om på arrangementssiden https://ukm.no/2022-fredrikstad-fredrikstad/

Foto: Pexels: Anna Shvets.