Unge Arrangører lager UKM

Unge Arrangører møtes hver tirsdag kl 17 på St Croix-huset. Det er plass til flere

UKM 2023 arrangeres av og for ungdom. Hver tirsdag kl 17-18 møtes de på St.Croix-huset. Den fine gjengen på bildet her (+/- noen) skal lede «alt». Du kan også bli med og sørge for at UKM Fredrikstad 2023 blir det beste ever <3 Bare møt opp på tirsdag kl 17.

Unge Arrangører er en flott og gira gjeng på ca 10 ungdommer. De møtes hver tirsdag kl 17 på St Croix-huset. Det er plass til flere.

Unge Arrangører jobber og lærer, og de har det koselig sammen med andre ungdommer.
De er med å bestemmer innholdet for ungdom på St.Croix-huset, og hjelper til på andre arrangement rundt om i kommunen. Da jobber de med å booke artister, planlegge, rigge, pynte, driver med PR/reklame, styrer med penger, osv. Kort sagt alt som er viktig for å få til bra arrangement.

Her er en artikkel om hvordan det har vært tidligere år: https://www.fredrikstad.kommune.no/tjenester/kulturogfritid/kulturhusene/st.-croix-huset/meny/ungdom/unge-arrangorer/

Hvis du lurer på hva UKM er for noe, kan du lese mer her på UKM sine nettsider (skroll nedover). Eller stikk innom oss på St.Croix for en prat. På for eksempel Ung Scene på tirsdager treffer du både voksne og ungdommer som vet masse om UKM 😀

«Alle» i Fredrikstad, som har et tilbud for ungdom, er med på å arrangere UKM:
Kulturskolen, Kinoen, Biblioteket, Fritid i Fredrikstad, Glemmen Akropark og St Croix-Huset.