Hva er premien på UKM 2023?

Noen lurer på hva man kan vinne med å delta i UKM...

Er det noen premie i UKM? Hva kan jeg vinne?

Kort fortalt er det ingen premie eller vinnere i UKM Fredrikstad 2023. Vi kan likevel love at du som deltaker får noe fint. 11 februar blir en gave i seg selv, og etter det kommer det Mer- opplevelser.

Vi legger opp til gratis workshops, treffsteder, aktiviteter og moro utover våren, sommeren og høsten. Da kan du treffe andre som liker det samme som deg. Du skal få muligheten til å utvikle deg og bli bedre på greia di. Sånn sett skal alle deltakerne bli vinnere i 2022.

UKM er ikke en konkurranse. Samtidig tenker mange at det er det, fordi det vanligvis er videresending. I 2023 blir det ingen Fylkes-festival. UKM Østfold og Viken inviterer i stedet til mange camps rundt omkring i fylket. Mer info kommer
Og allerede i vinterferien kan du kose deg i ekte UKM-ånd på St.Croix-huset: https://www.fredrikstad.kommune.no/tjenester/kulturogfritid/kulturhusene/st.-croix-huset/meny/ungdom/feriecamp/

Men Landsfestival i Trondheim blir det! Noen fra Fredrikstad kommer til å bli trukket ut til å representere Østfold 23.-27. juni.

På UKM Fredrikstad 2023 blir altså opplevelsen «der og da» i fokus. Møteplassen blir det viktigste. Du får en arena der du kan vise fram ditt kulturuttrykk i proffe rammer. Alle arenaene kan du lese mer om på nettsiden vår https://ukm.no/fredrikstad/

Foto: Pexels: Anna Shvets.