UKM 2021 på Frosta blir 5. mars 2021 Frem mot UKM vil det bli arrangert en åpen kveld før jul. Der kan du melde deg på med et ferdig resultat eller et uferdig resultat, kanskje har du bare lyst til å se hvordan det er å stå på en scene med lys og lyd, det er ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

UKM 2021 på Frosta blir 5. mars 2021

Frem mot UKM vil det bli arrangert en åpen kveld før jul. Der kan du melde deg på med et ferdig resultat eller et uferdig resultat, kanskje har du bare lyst til å se hvordan det er å stå på en scene med lys og lyd, det er også lov.

 

For å delta på UKM trenger du å melde deg på med det du ønsker å delta med. Kanskje er du god til å synge? kanskje har du laget noe fint på skolen som flere kan få se, eller kanskje bor det en danser i deg? På UKM kan du delta med litteratur, teater, dans, musikk, utstilling, film eller noe annet som kan fremføres på en scene eller vises frem på en utstilling.

Har du heller lyst til å hjelpe til med det praktiske rundt forestillingen eller lyst til å være konferansier? da kan du også melde deg på her og få delta i prosessen frem mot forestilling.

 

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt! (kontaktinformasjon står i høyre marg)