Hei og mange takk for ein kjempefin dag i går!

Andrea Austnes For ein utruleg kjekk dag! Og så mange flinke ungdommar! Vi er utruleg stolte av dykk! Nettredaksjonen jobbar på spreng...

Andrea Austnes

Andrea Austnes

For ein utruleg kjekk dag! Og så mange flinke ungdommar! Vi er utruleg stolte av dykk!

Nettredaksjonen jobbar på spreng for å gå gjennom og kvalitetssikre alle bileta frå gårsdagens UKM. Fleire er lagt ut allereie. Desse finn de om de går inn og ser på alle deltakarane. Det blir også lagt ut litt meir informasjon om årets UKM etter kvart.

Vi veit at mange er spente på uttak til fylkesmønstringa, men vi må dessverre informere om at dette ikkje kan skje med det første. Eventuell utvelging av konferansierar, unge arrangørar (lyd og lys) og nettredaksjon (foto, journalist, film) skjer først i løpet av veke 14 (1. – 5. april). Vi veit dessverre ikkje heilt når uttaket av dei andre artistane skjer. Men vi kjem tilbake så fort vi veit noko meir.