vis kart

Søn 09. feb kl. 14:30 18:00

Gjøvik, Vestre Toten og Østre Toten

FYRVERKERIET KULTURHUS

les mer

Ingen blir videresendt

UKM Innlandet 27.-29.3 er avlyst pga Coronaepidemien

Alle som ble videresendt fra UKM Gjøvik/Toten skal nå ha mottatt informasjon om at UKM Innlandet 27.-29.3 er avlyst. Dette er på grunn av Coronaepidemien.
Når vi har ny informasjon, vil vi legge ut informasjon. Ta godt vare på hverandre, vask hender godt og host og nys i papirlommetørkle eller inn i albuen din om du er forkjøla. Hold avstand til andre og følg de regler som gjelder :)

Les mer på nettsiden til UKM fylkesfestivalen i Oppland 2020

Velkommen til UKM Gjøvik/Toten! Årets UKM lokalmønstring finner sted på Fyrverkeriet Kulturhus, Raufoss søndag 9.02.2020! Her på siden finner du kontaktinfo til UKM i din kommune, oppmøtetider for deltakere, workshops og andre tilbud, praktisk info og annet gøy! Skulle det være noe du lurer på kan du ta kontakt med din kommunekontakt for UKM. Utstillingsåpning kl 14.30 i foajeen ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Velkommen til UKM Gjøvik/Toten!
Årets UKM lokalmønstring finner sted på Fyrverkeriet Kulturhus, Raufoss søndag 9.02.2020!
Her på siden finner du kontaktinfo til UKM i din kommune, oppmøtetider for deltakere, workshops og andre tilbud, praktisk info og annet gøy!

Skulle det være noe du lurer på kan du ta kontakt med din kommunekontakt for UKM.

Utstillingsåpning kl 14.30 i foajeen og forestillingstart i Fyrverkerisalen kl 15.00.

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer