UKM 2023

I 2023 vil vi igjen arrangere lokalmønstring sammen med Klepp, Time og Gjesdal Selve mønstringen vil være i Storstova på Bryne...

I 2023 vil vi igjen arrangere lokalmønstring sammen med Klepp, Time og Gjesdal

Selve mønstringen vil være i Storstova på Bryne lørdag 11. mars
Påmeldingen åpner 1. desember
Påmeldingsfrist 19. februar.

Alle ungdommer under 20 år kan melde seg på UKM og alle får være med. Påmelding skjer via nettsiden her. Det er ingen begrensning i antall deltakere eller uttrykksform – du delta alene eller i en gruppe, med hva du vil. Nedre aldersgrense er 10 år. Bor du i Hå melder du deg på UKM Jæren.

Påmeldingen åpner 1. desember.

UKM – består av sceneopptredener, utstillinger, filmvisninger og verksteder.

Hver deltaker/gruppe får vanligvis inntil 5 minutter på scenen. Dette gjelder også filminnslag. Teater/Drama -innslag kan vare inntil 10 minutter. De som deltar med utstillingsobjekter (tegninger, tegneserier, skulpturer, etc.) blir presentert på en egen utstilling, og utstillingslokalet er åpent for publikum under hele UKM.

Følg UKM JÆREN på facebook