UKM 2023 Jæren – tusen takk til alle deltakere!

UKM Jæren 2023 er over for denne gang. Tusen takk for noen flotte dager på Storstova.

UKM Jæren 2023 er over for denne gang.

Tusen takk for noen flotte dager på Storstova. Det har vært helt nydelig å se alle dere talentfulle ungdommer utfolde dere både på scenen og i utstillingen. Vi er mektig imponerte! Dette lover godt for den kulturelle fremtiden på Jæren. Noen skal fortsette eventyret og representere kommunen sin i Sandnes (Vågen vgs. ) under Fylkesmønstringen, 21. -23. april. Dette er de som går videre:

Gjesdal: Lea Plougman – Utstiller – Skogen, Kids at heart – Nothing left to loose, Sunday Morning – Saturday nights alright for fighting

Time: Anne Haukland – Utstiller – Mormors landskap, Mai Esther Sang Thicoeng og Mai Lea Sang Thicoeng – Say you wont let og Loodo – Crazy Train

Hå: Anne Lye – Utstiller – The little dragon, Adam Pawlowski – Utstiller – Dragon, Hera Annette K. J. Friestad – Utstiller – Friestad Jewellery, Kaiser Nielsen – Utstiller – Deep down, Golden Melodi – Titanium/Pavane, Maren Marie Christensen-Dreyer og Amalie Elise Grinde Pedersen – Say something, Kaya Lode – River flows in you, Lena Lewandowska – jazzdans

Klepp: Ada Søiland Ueland, Ida Jakobsen Brekken og Selma Kloster Bruno – Not About Angels, Blodslange – Følelser