UKM 2021 forestilling og utstilling

Velkommen til UKM 2021, lørdag 13. mars kl. 1500. Ta med venner og familie og la deg underholde av kommunens ungdommer.

Velkommen til UKM 2021, lørdag 13. mars kl. 1500.

Ta med venner og familie og la deg underholde av kommunens ungdommer. En gruppe unge arrangører har jobbet flere måneder med å sette opp forestillingen og det blir et spennende og variert innhold på scenen. UKM-forestillingen er et samarbeidsprosjekt med Arktisk kultursenter. Forestilling er gratis, men grunnen smittevern må alle registrere seg på eBillett:
https://ebillett.no/arktiskkultursenter/23385

Vi ser frem til å møte deg på AKS!

Utstillingsåpning i Storgata 25, fredag, 12. mars kl. 1700!

Kom innom for å se på alle UKMs utstilte verk. Her vil du få se blant annet fotografier, tegninger, malerier og skulpturer. Alle laget av ungdom i alderen 13-20 år! Utstillingen åpner klokken 17:00 og det vil bli servert både snacks og underholdning under åpningen.

Vi ser frem til å ta i bruk et tomt butikklokal i Hammerfest sentrum.