Viktig info til deltakere på UKM Heim 2021!

Velkommen til et litt annerledes UKM Heim! I år blir det streaming, spriting og avstand som gjelder, men det vil også bli kos, spenning og samhold 😊

Det er til sammen over 60 ungdommer som har meldt seg på UKM Heim i år, og det gleder UKM-hjertene våre å få tilbringe helgen med så mange flott ungdommer!

Vi har en bra spredning med innslag på musikk, dans, kunst, film, konferansierer og media, og gleder oss til å se dere!

For at vi skal klare å få til et best mulig UKM der vi samtidig skal ivareta smittevern til alle oss som skal være sammen, er det viktig at dere leser denne infoen og svarer på spørsmålene du eller kontaktperson for påmeldingen har fått på sms eller mail.

SMITTEVERN

  • Alle som skal delta på UKM Heim må være helt friske, og du kan dessverre ikke delta hvis du er syk eller har noen form for luftveissymptomer
  • Hvis du har pollenallergi og derfor er litt tett, ber vi deg om å gi beskjed om dette når du kommer
  • Vi må alle passe på å holde meteren, og være flinke på spriting og vasking av hender
  • Kulturskolen stiller med mange på jobb hele helgen, og vi skal sørge for påminning om avstand, renhold av berøringsflater, instrumenter osv. underveis.
  • I utgangspunktet er det bare deltakerne og vi som er på jobb som får være inne på kulØr’n. Men hvis du har behov eller et sterkt ønske om å ha med noen, ber vi om at dere tar kontakt med oss i løpet av fredagen så ordner vi det.
  • På grunn av smittevern vil det i år ikke bli noen som stiller med hjelp til sminke og hår. Det er derfor viktig at dere ordner dere før dere kommer. Vi oppfordrer dere til ikke å dele sminke med de andre deltakerne.

FØRPREMIERE – SØNDAG 25. APRIL KL 15.00

På søndag inviterer vi alle dere som er påmeldt til UKM Heim til en førpremiere på kulØr’n! Hvis du vil være med må du melde deg på innen fredag ved å følge linken du eller kontaktperson for påmeldingen har fått på sms eller mail. Vi spanderer popcorn og brus 😊

PERONVERN – GJELDER BÅDE SCENEINNSLAG, KUNST OG FILM!

Vi har en streng personvernlov å forholde oss til som arrangører. Loven sier at vi trenger tillatelse fra deltakere/foresatte for å kunne ta bilder og filme dere som deltar på UKM i Heim. Det er derfor viktig at du går inn via linken du eller kontaktperson for påmeldingen har fått på sms eller mail og svarer på det digitale skjemaet.

KUNST

Alle utstillingsgjenstandene vil bli presentert og vist i streamen som sendes søndag.

OPPMØTETIDSPUNKT – SCENEINNSLAG/ MEDIA – LØRDAG KL. 10.00-17.00 PÅ kulØr’n

Tekniske prøver og opptak til stream foregår samtidig. Du finner oppmøtetidspunkt nedenfor.

Vi har samlet dere i grupper, og det er viktig at dere kommer til rett tid så resten av gruppen slipper å vente. Slik kan dere som skal på scenen få noen i salen som dere opptrer for, og vi får kontroll over de neste som skal på scenen og kan bidra med hjelp til stemming av instrumenter eller roing av nerver 😊

Inngangsdørene vil være stengt utenom oppmøtetidspunkt for gruppene.

Etter at deres gruppe er ferdige, kan dere komme på Fritidsklubben å få pølse med brød og drikke før dere drar hjem.

Er det noe dere lurer på, ta kontakt med noen av kontaktpersonene til UKM Heim.

Vi gleder oss til å se dere alle på lørdag!

UKM-hilsen fra oss på kulturskolen 😊