UKM-festivalen i Hedmark avlyses

UKM Hedmark avlyser årets fylkesmønstring som etter planen skulle arrangeres i Trysil 24.-26.

UKM Hedmark avlyser årets fylkesmønstring som etter planen skulle arrangeres i Trysil 24.-26. april, som følge av situasjonen rundt korona-viruset. Vi ønsker å bidra til den nasjonale dugnaden mot smittespredning, og har på bakgrunn av helsemyndighetenes råd valgt å ikke gjennomføre noe regionalt UKM-arrangement i vår. Dette er selvsagt en trist situasjon for mange, spesielt for alle de flotte deltakerne som skulle samles.

Vi vil benytte anledningen til å gratulere alle de supre kommunene som har gjennomført fantastiske lokalmønstringer i år, og alle som har deltatt der! Det blomstrer så utrolig mye bra ungdomskultur i distriktet vårt, og vi gleder oss til å kunne feire det skikkelig på et senere tidspunkt!