Velkommen til UKM-fylkesfestivalen 2020!

Det er en glede å ønske velkommen til fylkesfestival for tredje gang i Lillehammerregionen!

Denne helgen boltrer vi oss på flere ulike arenaer, blant annet ærverdige Maihaugen og storsalen der, Lillehammer videregående skole, ungdomshuset PlanB og kunstmuseet . Alle arenaer er flotte kulisser for store opplevelser denne helgen.

UKM skal vise bredden og mangfoldet i ungdomskulturen i Oppland og vi vet det rører seg mye spennende og bra ting der ute. UKM er Ung Kultur Møtes og en smeltedigel av kreativitet, entusiasme og ulike uttrykk. Som vanlig står det sosiale sterkt og vi håper dere vil sitte igjen med gode opplevelser og nye venner fra hele fylket når helgen er over!

Vi som arrangerer fylkesfestivalen håper at du lar deg rive med av det som skjer og får motivasjon og inspirasjon! De største og fineste øyeblikkene i livet kan oppstå når du minst venter det!

Det legges ut mer praktisk informasjon her etterhvert, så følg med:)

Stor UKM – hilsen fra arrangørteamet