UKM 7.mars i Bysalen Amfi (samfunnssalen), Ringerike Kultursenter

Praktisk informasjon til deltagere. Alle deltagere får mer detaljert informasjon, kjøreplaner og lignende på mailadressen de oppgir i påmeldingen sin.

Som deltager på UKM vil du få

Kjøreplan/oversikt over når du skal møte opp, og hvilke oppgaver du får. Det er forskjellig fra deltaker til deltaker. Kjøreplanen sendes ut på mail til alle.

  • Teknikere/arrangører: Møter gjerne litt tidligere enn de andre og rigger scene, sal, kunstutstilling og pauserom. De henger opp informasjon og samarbeider om å lage et godt arrangement. Arrangørene pynter lokalet, og sørger for at alle trives.
  • Artister/dansere/musikere/skuespillere/konferansierer: Møter opp til lydprøve/sceneprøve (oversikt over tider fås på mail siste uken før arrangementet) og viser seg frem på scenen.
  • Kunstnere: Møter opp før arrangementet og setter opp sitt kunstverk sammen med arrangørene.
  • Forfattere: Velger om de vil lese opp sin tekst fra scenen (da møter de opp til sceneprøve) , eller om de vil printe ut teksten på forhånd, sette den inn i en ramme eller lignende og vise den frem i kunstutstillingen.

Veiledning

Alle deltagere får veiledning og tilbakemelding underveis, slik at de kan bidra til at arrangementet blir kjempebra og utvikle seg til å gjøre en enda bedre innsats!

Pizza

Alle deltagere får pizza og alle spiser sammen. Gi beskjed om allergier eller lignende per mail når du får kjøreplanen. I løpet av dagen vil det stå fremme frukt og drikke til alle deltagere.

Gratis inngang!

Inviter alle vennene dine og familien din, og si at du spanderer inngangen. (billetter koster ingenting og trenger ikke forhåndsbestilles). Starttidspunkt for arrangementet blir bestemt når vi vet hvor mange som skal delta.

Husk å ta med egne instrumenter og lignende. Vi stiller med teknisk utstyr, lokale, mat og drikke.