Vinterfestival

Du leste helt riktig: VIIINNNTEEERRFESTIVAAALLL! Vi inviger UKM Vinterfestivalen med en Åpen Scene den 15. februar på Energi Mølla.

Du leste helt riktig: VIIINNNTEEERRFESTIVAAALLL!

Vi inviger UKM Vinterfestivalen med en Åpen Scene den 15. februar på Energi Mølla. Kanskje du har stod på scene tidligere, eller kanskje det var et tag siden eller kanskje er det første gangen? Utrolig fin og intim scene å øve seg på!

UKM SHOW på Musikkteateret – 26. februar – påmeldingsfristen 18. februar. Her kan du stå på en profesjonell scene med profesjonell lyd og lys. Det er utrolig STAS! Du kan melde deg med musikk, dans, film, litteratur, konferansier, arrangør, media. Lydprøver fredag 25. februar. Det blir workshops, mer info kommer.

KUNST: Hallå kunstnere! Det blir en hel uke med kunstutstilling på den finaste galleri i byen, Galleri Låven fra 14. – 19. mars med skolebesøk og åpen besøk og vernissage.

Flere spennende workshops i løpet av vinterfestivalen! Hold deg oppdatert her og på Instagram: Ungkulturkongsberg for kommende workshops og hang outs.

«Alle våre arrangementer følger de til enhver tid gjeldende koronarestriksjoner»