UKM workshops i Kristiansand

Lørdag hadde UKM Kristiansand to workshops.

Absurd poesi workshop med Brith H. Hagen

På absurd poesi-workshop med Brith H. Hagen jobbet de med sideutdrag fra forskjellige bøker. Brith synes det var viktig å få frem at det ikke går ut på å forstå teksten og grammatikk, men at det går ut på å forstå skrift og merkbare eller spesielle ord og kreativiteten rundt det.

Hun hadde med seg sider fra forskjellige bøker og tegnet bort ord som ikke var like viktige. Det var veldig interessant og gøy, for du kan skape nye ting ut av gamle. Brith har undervist i dette i ett år med bare tre elever, og en av de er Vilde. Vilde har vært med på undervisningen i 1 år og syns det er veldig gøy.  

Brith H. Hagen

Musikkstudio-workshop med Johannes B. Vaage

Johannes B. Vaage

Under musikkstudio-workshop nede i Samsenkjelleren med Johannes B. Vaage var det god stemning med keyboard og gitarspilling sammen med vokal. De lærte hvordan det var å sette sammen musikk uten å bare blir fortalt hva de skal gjøre, men at de fikk gjøre noe selv. Noen var helt nye i studio og noen hadde vært der før. De satte pris på å prøve seg frem uten store kostnader. Veldig fint og sjeldent tilbud.

Amanda Winsjansen