Danse-workshop med Elisabeth H. Post

Søndag ble det holdt danseworkshop for deltagerne.

Under danseworkshopen med Elisabeth H. Post går det mye i ulike bevegelseskvaliteter. Det var viktig for Elisabeth at de som er med på workshopen fikk bruke det de kunne fra før av og ikke om hvordan dansestil de hadde. De fikk øve litt på forflytning i rommet og hvordan det var å smelte som en is over dansegulvet og om det å fly over bakken. Elisabeth hjalp også til med koreografi slik at de kunne jobbe sammen som gruppe.

Didrik Jensen var med på workshopen og har holdt på med dans tidligere. Han syns det var veldig artig på workshopen siden han fikk vise frem kunnskap som han kanskje ikke viser så mye ellers. For Didrik har dansing vært det som fikk han til å tørre å starte med musikk og teater på scenen også.

Foto: UKM media – Aleksander Watson, Trym, Braathen, Stian Mykland

Tekst: Kari Senum