Påmeldingen for 2020 er åpen!

NÅ ER DET SNART TID FOR Ung Kultur Møtes KRISTIANSUND IGJEN – 7.

NÅ ER DET SNART TID FOR Ung Kultur Møtes KRISTIANSUND IGJEN – 7. MARS ER DATOEN! 

Sett av datoen, små og store kunst – og kulturinteresserte! Er du mellom 10-20 år, kan du melde deg på som deltaker, er du under eller over den alderen, bør du finne veien som publikum! 

Lørdag 7.mars er det altså tid for årets lokale UKM-arrangement igjen!  

UKM er i endring og utvikling i alle ledd, både nasjonalt, regionalt og lokalt. I år er det først og fremst den regionale og nasjonale UKM-festivalen som får de største endringene, men vi velger å henge oss med og gjør en litt annen vri på arrangementet enn det som har vært vanlig de siste årene.  I år avholdes det lokale UKMarrangementet for Kristiansund i Festiviteten og Kristiansund Kunstforening. Vi ønsker å legge enda mer tilrette for de ulike kunstuttrykkene, og kommer blant annet til å ha både en hovedscene og en liten intimscene i Festiviteten, samt at kunstutstillingen blir i Kunstforeningen – et lokale som er laget for å utstille kunst. Dette har vi stor tro på kommer til å bli kjempespennende og veldig bra! Området mellom Festiviteten og kunstforeningen kommer til å myldre av unge kunstnere og deres publikummere – gled deg! 

På grunn av størrelsen på scenen i Festiviteten, og av praktiske årsaker når det gjelder deltakelse i Fylkesfestivalen, setter vi en grense på antall deltakere pr innslag. Merk dere at max antall deltakere pr innslag i år blir 10 stk. 

Og visste du at du kan melde deg som deltaker selv om du ikke ønsker å stå på scenen? I UKM er det plass til deg som vil være med som teknisk hjelp på lys/lyd, arrangør, billettsalg, kafe, publikumsvert, konferansier, ja – alt som trengs når vi skal få et show opp å gå.  

Påmeldingsfristen er 26.februar!