UKM 2020 : påmelding åpner 1.november !

Hva er UKM? Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper...

Hva er UKM? Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen. Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett.

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

Noe av det beste med å gjøre det du liker, er å finne andre som liker det samme. På UKM finner du mest sannsynlig noen med like stort engasjement som deg selv. I UKM er alle et lag, og mange får gode venner.

I UKM får du mulighet til å ikke bare vise hva du kan, men også se hva andre driver med. Å møte andre som er opptatt av kultur, er både inspirerende og motiverende. Du får også sjansen til å lære nye ting. UKM har dessuten flere samarbeidspartnere, så reisen din stopper ikke her. Mange UKM-ere har blitt oppdaget av eksterne arrangører og fått spennende tilbud utenfor UKM.

Hvor er UKM ?

Vår UKM arrangeres i Varen – Randaberg  Kulturscene lørdag 8. februar kl 16.00 med generalprøver dagen før.

Hvem går videre ?

En jury plukker ut de som går videre til fylkesfestivalen i Sandnes 5. -7. april, og er du heldig kan du gå helt til UKM festival på Stjørdal i juni !  Innslag plukkes ut på grunnlag av blant annet originalitet, alder og helhetsinntrykk. UKM er ikke en talentkonkurranse men skal vise en bredde innen ulike kulturuttrykk.

Lurer du på noe ?

Spør din nærmeste UKM-kontakt :

Randaberg: Thomas 468 06 152

thomas.raustein@randaberg.kommune.no

Kvitsøy : Ida 452 46 602

ida.haugerud.dahl@kvitsoy.kommune.no

Vi ser frem til 8 februar! 🙂