Workshop // IMPROTEATER

Dette MÅ du få med deg! Fredag 6. mars kommer improgruppa KUK til UKM for å holde show og workshop.

DU er invitert! Kjekke Unge Karer er en kjekk, ung improgruppe med uslåelig sjarm og uslåeligere vitser. Gruppa består av Tevje Espeland, Jonas Bern, Terje Jacobsson og Martin Mathiesen. Les mer om dem her.

Teatersport og improlek er gøy og for alle! Hvordan kan du få være med spør du? Enkelt! Alle som er påmeldt som deltakere er med på alt som skjer på Kulturscenen denne fredagen! I tillegg til KUK er det flere workshops på vent, følg med følg med.

Har du ikke meldt deg på enda? Gjør det idag da vel! Vi gleder oss til å møte deg, enten du skal stå på scenen eller jobbe bak. Følg med på nyheter på facebook eller instagram.

Trenger du et sted å øve? Ungdomshuset V2 er åpent mandag-torsdag kl. 13:30-20:00 og vi har garantert rom til deg!