Workshop // DANS

Liker du bevegelse til musikk? Jeffrey Zhang kommer til kulturscenen fredag 6. mars for show og workshop!

Jeffrey Zhang er til vanlig å finne blant annet på Attic Drammen der han underviser, men har også masse oppdrag i landet og resten av verden. Han har fordypning i moderne- og samtidsdans og fikk Haugestadstipendet i 2019 for sin lidenskap i dans. Les mer om det her.

Hva skal du gjøre for å være med? Meld deg på Lier UKM innen 28. februar! Alle deltakere får være med på workshop, får mat og drikke og annet gøy i tillegg til en super opplevelse av å stå på scenen lørdag 7. mars. For å ikke glemme ETTERFESTEN på Ungdomshuset V2 etter alle forestillingene!

Trenger du et sted å øve? Ta kontakt med @ungdomshusetV2 på facebook eller instagram, vi har garantert et rom til deg og muligheter for at du får øvet deg på en scene!