UNGE ARRANGØRER

Meld deg på som Ung Arrangør på UKM! Du vil ikke angre på alle opplevelsene og vennene du får!

Hvis du melder deg på som Ung Arrangør under UKM bør du gjøre deg klar for en morsom og lærerik opplevelse! Vi har fortsatt plass til mange flere, så hvis du har lyst, MELD DEG PÅ!

Når du selv drar på en konsert eller en fotballkamp er det noen som har planlagt og rigget opp i forkant, noen møter deg også med et smil når du kommer inn døra og selger billetter eller gir deg info. Dette er noen av oppgavene du kan få som Ung Arrangør.

Under UKM Lier er det mye som skjer på en helg. Vi skal rigge opp alt utstyret på scenen og utenfor, ta imot og sjekke inn alle artistene og sørge for at alle har det bra med aktiviteter og mat. Under forestillingene må billetter selges, artistene må følges til og fra scenen og aktiviteter ledes i pausene. Høres det mye ut? Slapp av, Unge arrangører får pause og fritid mellom arbeidsoppgavene og tid til å se forestillinger/henge med venner.

Som Ung Arrangør får du også nye venner og erfaringer. Hvis du syns det er ekstra kult kan du vurdere å bli med i UA-gruppa som møtes på V2 torsdager kl. 18. De planlegger og gjennomfører arrangementer som konserter på V2 og Neonparty på Lier kulturscene.

Vi ses!