Lørdag 7. mars // FORESTILLINGER

Sjekk ut årets program og finn ut hvilken forestilling du skal delta i.

Programmet til UKM Lier ligger nå enkelt tilgjengelig på vår lokalside, på mobil kommer det opp først og på pc ligger den til høyre på skjermen. Du kan også følge denne linken: https://ukm.no/lier/program/

Finn ut hvilken forestilling du er med i. Du må senest være på plass på Lier Kulturscene TRE KVARTER før forestillingen starter, men vi ønsker SELVFØLGELIG at du har lyst til å være med oss hele dagen! Mellom forestillingene blir det mulighet for å slappe av og spise noe digg. Forestillingene er GRATIS for alle påmeldte å se på.

LYDPRØVENE skjer på fredag 6.mars mellom kl. 16-21 på Lier kulturscene. Det er obligatorisk oppmøte for alle deltakere, dørene åpner fra 15.30 – Vær på plass innen kl. 16.15.

Alle påmeldte får også gratis mat og mulighet til å være med på gratis workshops i improteater, dans, videomapping og dungeons & dragons når det ikke er lydprøve.

ETTERFESTEN på V2 er rett etter siste forestilling og her får alle påmeldte en VIP-billett og muligheten til å ta med en venn. Det blir gratis pizza, henging og aktiviteter + litt show fra V2scenen. Håper så mange som mulig har lyst til å være med! Vi avslutter kvelden ca. 22.00 etter annonseringen av hvem som har gått videre til fylkesmønstringen.