UKMworkshop PoesiSLAM – nyhet!

Vil du være med på GRATIS workshop? Prøve et helt nytt kurstilbud? Kan du sette av 2 timer onsdag 29.nov? Da må du melde deg på her!

Vil du være med på GRATIS workshop? Prøve et helt nytt kurstilbud? Kan du sette av 2 timer onsdag 29.nov? Da må du melde deg på HER!

Forfatter og slampoet Martine Johansen kommer innom Meldal på sin turné.
Kurset er en blanding av rap, stand-up, rytmikk, teater og poesi. På workshopen lærer deltakerne hvordan de skal skrive og fremføre egne dikt. Deltakerne kan gjerne ta med eget tekstmateriale, men dette er ikke nødvendig. Det skal jobbes med ulike metoder for hvordan man kan gjøre poesi levende på en scene, hvordan skrive tekster som engasjerer og hvordan bruke rytme og rim. Det finnes ingen regler for slam. Men gjennom kurset får deltakerne redskaper til å skape sine egne stilarter og de inspireres til å skrive.

Liker du Rap? Har du lyst til å utfordre noen i Rap Battle? Vil du lære deg kule og kreative fremføringstriks? Vil du nå ut med et budskap på en ny måte? Dette blir et engasjerende og lærerikt kurs! Meld deg på og bli med onsdag 29.nov 18.00 – 20.00 på MBUS!

Påmeldingslink: https://rsvp.ukm.no/124-UKM-Workshop+Poesislam

PoesiSLAM-flyer