Intervju med en tidligere UKM-deltager

Lene du har jo vært UKM deltager tidligere Hva har du bidratt i UKM tidligere? Jeg har bidratt opptil flere ganger på UKM.

Lene du har jo vært UKM deltager tidligere Hva har du bidratt i UKM tidligere?

Jeg har bidratt opptil flere ganger på UKM. Både som nettredaktør og som bildeutstiller. Driver med hobbyfotografering der jeg har ulike oppdrag i løpet av året og valgte å plukke ut de bildene jeg har blitt mest fornøyd med og stilte ut disse i kunstinnstillingen på UKM. Har deltatt på UKM flere ganger enn jeg kan huske og synes det er en veldig fin arena å få vist frem det man driver med. Gikk også videre fra lokalmønstringen i Meldal. Det å få lov til å representere kommunen på fylkesmønstringen var sykt gøy!

 

Hva synes du om innsatsen til Unge arrangører i år?

Innsatsen til unge arrangører i år har vært bra. Det er et arbeid som krever sin tid og innsats, men jeg har troen på at UKM i år blir minst like bra som fjoråret!