UKM Workshop 2019

Dette er hva vi gjorde under Workshopen dette året

UKM Workshop blir arrangert via UKM for å vise litt hva UKM kan bestå av og vise hva som kan skapes å gjøres. Du kan være kreative på din måte og kanskje melde deg på UKM med noe du lærte i løpet av dagen vi hadde sammen.

Dette er hva kunstgruppen på workshopen gjorde!

I denne gruppen skal de lære seg å være kreative og hvordan de skal bruke blyantene sine eller malerkosten. Det er hele 3 stykker som kom i år for å utvikle de kunstneriske egenskapene sine på Workshopen. Med hva de har laget i dag kan de delta med på UKM så hvis du er interessert i å se dette i egen person kan du komme å se det 23 mars.

 

De som laget mat for oss gjorde en fantastisk jobb med pizzarullene vi fikk. De som var på kjøkkenet lagde mat sammen med Cathrine Myre Sandstad. De brukte hele dagene sammen og de virket som de hadde det ganske gøy med å lage mat til alle oss som jobbet hardt med å starte opp UKM 2019.

Vi i nettredaksjonen brukte hele denne dagen på å få ordnet så mange artikler som mulig for å få ut så mye info om hva UKM er og hvordan du kan melde deg på. Vi fikk også gjort noen intervju med noen av de som har vært med på UKM i flere år.

 

du kan sjekke artiklene vi skrev i løpet av dagen her:

Hvordan melde deg på UKM ( https://ukm.no/meldal/2019/02/18/meld-deg-pa-ukm-2019/ )

intervju med erfaren deltager ( https://ukm.no/meldal/2019/02/18/intervju-med-erfaren-deltager/ )

intervju med tidligere UKM-deltager ( https://ukm.no/meldal/2019/02/18/intervju-med-en-tidligere-ukm-deltager/ )