Ikke lenge igjen til UKM 2019 braker løs!

UKM i Meldal arrangeres lørdag 23. Mars kl. 15.00, i den nye kulturscenen på Løkken.

UKM i Meldal arrangeres lørdag 23. Mars kl. 15.00, i den nye kulturscenen på Løkken. Vi håper at så mange som mulig vil ta turen hit for å se hva ungdommene i bygda vår har å by på.

I år vil det være muligheter for å komme å se på utstillingen og kjøpe seg noe godt i kiosken før forestillingen starter, vi åpner dermed dørene kl. 14.00, mens selve forestillingen har showstart kl. 15.00. Dere kan forvente å se mye bra både fra scenen, og i kunstutstillingen. Både dansere, sangere, filmskapere, tegnere og bakere er å finne i programmet.

Nytt av året er at det skal deles ut hele 6 stipend. Er du spent på hvilke stipender, bør du ta turen innom å få med deg årets høydepunkt for talentfulle ungdommer. Lover bra underholdning! Vi har også med oss en jury på laget. De som skal sitte i dommerpanelet er Inga Dalsegg, Kyrre Kimo og Tor Håkon Syrstad. Inga har vært med oss flere år på rad og stiller gjerne opp igjen. Hun er en anerkjent billedkunstner fra Rindal. Kyrre er gitarlærer i kulturskolen i Orkdal, og tar seg en tur til nabokommunen for å se på våre ungdommer. Sistemann er Tor Håkon og han er årets ungdomsrepresentant i juryen.

 

Håper å se deg i Løkken kulturhus lørdag 23.mars. Vi snakkes!