Til alle deltagere på UKM i Meldal 2019

Takk for din påmelding til UKM! Tekniske prøver og innlevering av kunst er fredag 22. mars i Løkken kulturhus (tidligere Idrettsbygget).

Takk for din påmelding til UKM!

Tekniske prøver og innlevering av kunst er fredag 22. mars i Løkken kulturhus (tidligere Idrettsbygget). De tekniske prøvene begynner kl 18.00 og alle deltagerne må være i salen for å få med seg viktig informasjon. Alle scene- og filminnslag må være der fra start og til prøvene er unnagjort. Kunstnerne kan forlate prøvene når alle kunstverk er montert etter avtale med Unge arrangører. Det er arrangøren og ansvarlige for lyd/lys som bestemmer når innslagene skal ha prøve, vi tar utgangspunkt i forestillingsrekkefølge. Teknisk prøve er ikke en vanlig øving men er til for å sørge for at lyd/lys fungerer optimalt for dere på forestillingen. Teknisk prøve skal ikke brukes til å øve på eget innslag, egenøving må være unnagjort på forhånd. Teknisk prøve er obligatorisk og innslag som ikke møter til teknisk prøve kan ikke påregne å få opptre på forestilling.  Vi ber om forståelse for at det blir litt venting på fredag men all erfaringer viser at stemningen pleier å være god og at deltagerne koser seg. Det vil som vanlig bli servering av frukt på tekniske prøver.

 

Alle som bruker playback eller har meldt på videoinnslag: Alle filer må sendes på e-post til helge.rolstadas@meldal.kommune.no senest torsdag 21. mars. Store filer må legges i sky (dropbox, google drive, soundcloud e.l.) og med lenke tilsendt på e-post.

Oppmøte tekniske prøver fredag 22. mars: Løkken kulturhus

  • Unge arrangører: kl 17.15
  • Sceneteknikk, nettredaksjon og: kl 17:15
  • Sceneinnslag, filminnslag, konferansier og kunstinnslag: kl 17.45
  • Kiosk- og billettselgere 17.45

 

Oppmøte UKM lørdag den 23. mars: Løkken kulturhus

  • kl 13.15 for unge arrangører
  • kl 13.45 for kiosk- og billettselgere
  • kl 13.45 for kunstnere
  • kl 14.30 for alle andre deltagere

 

Kunstutstilling og kiosk åpner kl 14.00. Forestilling begynner kl 15.00.

Kunstnerne møter i ved kunsten kl 14.00 for å vise frem sine kunstverk publikum og jury. Vi ønsker også at kunstnerne skal være ved sine kunstverk i forestillingens pause for å vise disse frem for publikum. Vi ber alle deltagere hjelpe oss å markedsføre arrangementet, for vi ønsker oss masse publikum. Billetter kjøpes i døra og koster kr 100,- for voksne og 50,- for barn/ungdom under 20 år. 

Fylkesmønstringen går av stabelen på Ørlandet  26.-28. april. Vi skal ha et kort møte med alle som sendes videre og foresatte umiddelbart etter forestillingen

Dersom noen vet at de ikke har anledning til å delta på fylkesmønstring så er det viktig at dere gir meg beskjed senest på teknisk prøve, gjerne før.

Vi har en spesialavtale med noen deltagere som vil bli vurdert for videresending til fylkesmønstringen på Grong 5.-7. april. 

 

Alle videresendte skal møte med foresatte å scenen rett etter forestilling. Det vil også bli satt opp et møte onsdag 27.mars kl. 20:15 på MBUS. 

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!

 

Med vennlig hilsen

Helge Rolstadås

UKM-kontakt Meldal

Tlf 959 18 692

e-post: kulturskolen@meldal.kommune.no

Besøk UKM på facebook: https://www.facebook.com/ukmmeldal