UKM 2021

Tradisjonelt har UKM vært et et årlig arrangement på kulturhuset.


Tradisjonelt har UKM vært et et årlig arrangement på kulturhuset. Der ungdom får vise frem det de er interessert i slik som musikk, dans, sang, kunst, dikt og mye annet. Det er ungdommer selv som planlegger og gjennomfører denne dagen, så det er arrangert av ungdom for ungdom. Noen blir valgt ut til å representere Modum i fylkesarrangementet der ungdommer fra hele Viken møtes.

UKM 2021 blir litt annerledes. I stedet for det tradisjonelle arrangementet på Kulturhuset, så kommer vi heller til å arrangere workshops og kjøre et «Scenen er din – UKM-edition» på Ungdomsrommet.

UKM Modum trenger derfor ungdommer som har lyst til å sitte i arrangør-gruppen. Denne gruppen vil være med å planlegge, gjennomføre og evaluere de ulike workshopene og «Scenen er din». Kanskje det blir litt pizza også ? 😉

Vi ønsker også tips og råd om hva slags workshops dere ønsker dere, så ta kontakt med Silje om det er et tema eller innhold du ønsker deg! Det kan være cosplay, film, foto, gitar, musikkmiksing, preformance, dikt, tegning, dans, teater… Dere kommer med ideene og vi skal prøve å få det til.

UKM er en veldig god arena for å vise frem din hobby, lidenskap og talent. Du blir også kjent med andre ungdommer som kanskje driver med det samme eller noe annet interessant. Du får også sjansen til å lære nye ting. UKM har dessuten flere samarbeidspartnere, så reisen din stopper ikke her. Mange UKM-ere har blitt oppdaget av eksterne arrangører og fått spennende tilbud utenfor UKM.

Så må vi jo trekke frem det aller beste med UKM: Samholdet! Det er et fantastisk ungdomsmiljø der alle støtter hverandre og heier på hverandre. Det er et trygt miljø hvor det er lov å ikke meste ting øyeblikkelig. Her skal vi øve og bli gode sammen. Det gjelder alle! Uavhengig om du vil stå på scenen, bak scenen, jobbe med media eller driver med kunst. Det er rom for alle 🙂

Så selv om mønstringen 2021 er avlyst, så kommer det til å bli en superspennende vår med masse ulike arrangementer der ungdommene kan lære noe nytt, øve på det de kan eller bare bli en del av UKM-miljøet.

Hvis du lurer på noe, så må du bare ta kontakt med oss.