Gratis workshop, pizza og merch!

Lørdag 29 mai 2021 blir det workshop i sceneopptreden på Kulturhuset i Vikersund. Dette er selvsagt gratis.

Lørdag 29 mai 2021 blir det workshop i sceneopptreden på Kulturhuset i Vikersund. Dette er selvsagt gratis.

På denne workshopen vil dere lære hvordan få mest mulig ut av opptreden deres. Dere får prøvd dere på scenen uten publikum og få tilbakemelding fra en mentor. Vi stiller med utstyr, det vil bli pizza og vi skal dele ut gratis UKM- merch.

Det er Skranglebein (Per Olav Hoff Mydske) som skal holde workshopen. Skranglebein er aller mest kjent som rapper i rap-gruppen Pen Jakke som ble startet i 1994, så han har drevet med musikk i mange år. Han har vært med i flere prosjekter og samarbeid med andre artister. Så her er det mye å lære 🙂

Her kan alle delta, så ta med en venn og møt opp på Kulturhuset klokken 11:00.

Bare å ta kontakt med Silje ( 928 42 276) hvis det er noe dere lurer på.

Vi gleder oss til å se dere!